ANTIRACISME

Yeison F. García López, Yousra El Mansouri i Adriana Torroella

26 DE JUNY

Terrasseta de l’Ateneu

Hora d’inici:                          17:30 h

Obertura de portes:           17:00 h

 

Preu entrada:                        7€

 

Un nou espai al festival per compartir i reflexionar sobre el món que ens envolta. Us convidem a compartir una estona amb Yeison F. García López, Yousra El Mansouri i Adriana Torroella a la Taula Rodona d’aquesta edició del festival centrada en l’antiracisme.

 

Una oportunitat per analitzar i relfexionar sobre com el racisme travessa les nostres vides amb l’acompanyament d’algunes persones referents en l’activisme antiracista. Un espai per aturar-se i permetre’s el temps per compartir.

 

TAULA RODONA AMB LA PARTICIPACIÓ DE:

Cali (1992). Afro- colombiano y afro- español. Graduado en Ciencias Políticas y Máster en Metodología de la Investigación en Ciencias Sociales: Innovaciones y aplicaciones por la Universidad Complutense de Madrid (UCM). Activista antirracista. Miembro fundador de la Asociación Afrodescendiente Universitaria Kwanzaa de la UCM (2014-2016). Miembro y coordinador de la Asociación Conciencia Afro. Comisario del Festival Conciencia Afro (2016, 2017, 2018 y 2019).

Educadora social, membre d’UCFR Osona i el Ripollès.

 

Amb especial interès per l’antiracisme, el feminisme i la lluita contra la islamofòbia.

Graduada en Educació Social per la Universitat de Barcelona, activista afrofeminista a Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, portaveu d’UCFR Baix Besòs i emprenedora social de Fahafahana.