ARIOX

27 DE JUNY

Jardins de l’Ateneu

Hora d’inici:                         20:10 h

Obertura de portes:          19:40 h

 

Preu entrada:                      12€*

 

Ariox neix a Cardedeu el 2020 enmig d’una pandèmia mundial. La solitud del confinament, va fer que Ariox prenguès forma a la seva habitació, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de forma casual i sincera i sense cap mena de pretenció. Va ser durant aquell període de pausa quan van nèixer els primers 6 temes que acabarien conformant l’EP debut de la cardedeuenca, un primer treball de títol “Venir fins aquí”, que el públic va fer-se seu des del primer moment connectant molt amb la sonoritat “casera” i les lletres quotidianes i sinceres de l’artista. 

 

“Venir fins aquí” està format per “Dins meu”, “Dies d’estiu”, “Declaració d’interludi”, “Desig”, “Dos per tres” i “Dins seu”, uns temes que parlen del viatge interior d’Ariox fins arribar al punt on es trobava quan va publicar aquest primer treball.

* L’entrada d’aquest concert agrupa l’actuació de Ginestà i Ariox en la mateixa sessió. L’obertura de portes coincideix amb l’inici d’aquesta sessió per a facilitar l’assistència dels dos concerts.