CARLA COLLADO

26 DE JUNY

Jardins de l’Ateneu

Hora d’inici:                         18:30 h

Obertura de portes:          18:00 h

 

Preu entrada:                      12€*

 

Carla Collado és una artista de 23 anys, amb arrels catalanes i nascuda als carrers del Baix Llobregat, on resideix i participa en diferents projectes musicals, artístics i socials.

 

El seu interès per la música sorgeix des de ben petitona, amb la guitarra del seu avi i la veu del seu pare. Avui dia, continua afermant aquest vincle amb la música, component les seves cançons i portant-les amb si a les diferents ciutats per les quals passa.

 

Des del seu primer llançament en forma d’àlbum titulat “El Caos de mi Ciudad”, Carla comença a entendre les arts sonores com un canal potent de comunicació i una eina per a qüestionar els fonaments de la societat capitalista en la qual vivim. Actualment es troba presentant el seu nou EP “Despierta”, en el qual aprofundeix en el seu interior i reivindica l’escolta a una mateixa per a poder entendre’s i acceptar-se.

* L’entrada d’aquest concert agrupa l’actuació de Pau Lobo i Carla Collado en la mateixa sessió. L’obertura de portes coincideix amb l’inici d’aquesta sessió per a facilitar l’assistència dels dos concerts.