VOLS FORMAR PART DEL VOLUNTARIAT DEL MÚSICA SENSE FRONTERES ?

La convocatòria 2021 ja està tancada.

El voluntariat és una part essencial alhora de fer possible el festival. És per això que cada any obrim una convocatòria per a què puguis col·laborar en l’organització del festival durant els dies que es celebra.

 

Quan preparem la propera edició podràs enviar la teva sol·licitud a través del formulari que tens a continuació i dies ens posarem en contacte amb tu per organitzar els torns i els dies segons les teves preferències. 

VOLS PATROCINAR EL MÚSICA SENSE FRONTERES ?

Els patrocinadors també són essencials per al festival.

Si vols col·laborar en futures edicions del Música Sense Fronteres, posa’t en contacte amb nosaltres.

 

Per a més informació pots omplir el formulari de l’apartat de CONTACTE i o enviar-nos un correu i ens posarem en contacte amb tu.

ACONSEGUEIX EL NOSTRE MARXANDATGE OFICIAL

 Us presentem una de les novetats d’aquest any ! Per primer cop tenim marxandatge oficial del festival !

Es tracta d’una edició de SAMARRETES i TOTE BAG molt limitada, que podeu aconseguir a través de la plataforma GOTEO. 

Es tracta d’una edició de samarretes i tote bags molt limitada, que podeu aconseguir a través de la plataforma GOTEO, que es destinarà íntegrament a poder fer possible aquesta edició del festival. 

 

Com sabeu han estat uns mesos complicats per la cultura i per això hem volgut apostar per una alternativa on les col•laboracions puguin sumar-se per a tirar endavant el projecte del festival, i oferir una petita recompensa a tothom qui creu en el projecte i el fa possible.

Per aconseguir-lo podeu escollir entre les diferents opcions a través de GOTEO, fent click al següent botó:

* La producció de les samarretes es farà un cop acabi la campanya de Goteo per tal de produïr només la quantitat exacta que hagueu demanat, per evitar la sobreproducció i apostar per un model de consum ‘slow fashion’ sostenible amb el nostre planeta.

 

Aquelles persones que hagueu demanat la samarreta, rebreu un formulari al correu que vinculeu a la campanya per a poder escollir la talla.

PARTICIPA