HOVEN i LLEIDA PELS REFUGIATS

27 DE JUNY

Terrasseta de l’Ateneu

Hora d’inici:                         18:00 h

Obertura de portes:          17:30 h

 

Preu entrada:                      6€

 
Un espai innovador per conèixer la unió de dos projectes a través de la música. Us proposem compartir una estona amb Hoven i conèixer la col·laboració que ha fet amb alguns joves de l’associació Lleida Pels Refugiats.
 
Praga, Lleida i l’extraradi de Londres, han estat testimonis del creixement de Pol Joven. Sota el nom de Hoven, el músic lleidatà recull les seves experiències viscudes i decideix començar camí en un nou projecte. Hoven presenta aquesta proposta  amb 5 singles fins avui, un d’ells amb la col·laboració de l’associació de Lleida pels Refugiats en format de videoclip.
 
La seva música s’inspira en la multitud de paisatges que ha anat descobrint al llarg dels seus viatges, mostrant sentiments, somnis i vivències compartides. Les seves composicions prenen com a referència l’indie-folk americà (Bon Iver, Gregory Alan Isakov) i l’indie-folk britànic (Ben Howard); encara que no renuncia a les arrels del folk clàssic com James Taylor, John Denver o John Prine.
 
Lleida Pels Refugiats neix el 2016 amb la idea de crear un espai inclusiu, on tothom qui vulgui o senti la necessitat de col·laborar o participar activament ho pugui fer.
 
Una conversa amb els joves per compartir experiències amb el públic i explicar el seu projecte a tothom que assisteixi, amb la música com eina de canvi.
 
L’espai també compta amb la participació de No Amb La Guerra: Educació per la Pau, com a dinamitzadors de l’espai.

No Amb la Guerra és un projecte educatiu que neix amb la voluntat de donar resposta a la manca de coneixença que hi ha envers la realitat que es viu en territoris afectats per la guerra i promoure una educació per la pau.

 

Entenen l’educació com una eina bàsica i essencial per construir ponts entre cultures i persones, per treballar l’empatia i educar al jovent per tal que tingui un compromís envers el món.

 

Els projectes van destinats a sensibilitzar la societat sobre les problemàtiques migrants i a fomentar la pau, la integració social i el respecte cultural. 


Així doncs, consideren l’educació per la pau un dels pilars per a poder caminar cap a un món més just, amb igualtat de passaports i on ni la guerra ni la persecució ideològica siguin motius migratoris.