.

UNA ALTRA EDICIÓ FETA REALITAT

Els dies 26 i 27 de juny de 2021 més de 450 persones van omplir l’Ateneu de Sant Boi en la 5a edició del festival Música Sense Fronteres. Després de molta feina i en un context incert per a la cultura i les arts en directe, més d’una desena d’artistes, activistes i projectes socials van pujar als escenaris del festival per fer arribar el seu missatge a un públic compromès amb allò que ens envolta i afecta com a societat. 

 

A l’espera de l’actualització i avaluació del projecte, des de l’organització celebren poder haver fet realitat una nova edició del festival, gràcies al suport i col·laboració d’un increïble equip de persones voluntàries que ho van donar tot per fer possible cada actuació, i a totes les persones i institucions que confien en el projecte.

 

Una edició que ha incorporat el teatre com un dels pilars del festival, amb les obres de P.A.U. Paisatges Als Ulls (Cia. La Fam de la Fera), No Es País Para Negras (Cia. No Es País Para Negras) i I tu, qui ets? (Cia. ImpactaT) aquesta edició centrant-se en l’antiracisme, i que es va complementar amb la conversa que ens van oferir Yeison F. García López, Adriana Torroella i Yousra El Mansouri.

 

La música va tornar a sonar als espais de l’ateneu, aquesta edició amb les actuacions de Ginestà, Pau Lobo, Ariox, Carla Collado, Extremband, Roots Matilde, Linària i Hoven, qui també es va sumar a No Amb La Guerra Lleida Pels Refugiats, en un taller conjunt per reflexionar sobre l’experiència de migració que milers de persones viuen al món des d’un enfocament local. 

 

La recaptació final de les entrades d’aquesta edició ha estat de 2.493,85 €, que finalment han revertit als projectes amb vessant social que han participat al festival. Ha estat tot un repte, davant les dificultats que ens hem anat trobant i en un any encara marcat per les restriccions, afectant-nos també a nivell econòmic. És per això, i per assegurar la continuïtat del projecte, que hem decidit destinar tota la recaptació íntegrament al finançament del projecte, sabent que molts dels projectes que formen part del cartell també comparteixen els valors del nostre projecte i inclouen una mirada social i transformadora.

 

Com sempre us volem fer partícips de totes les decisions que prenem, i per això us compartim amb transparència on s’han destinat les aportacions d’aquesta edició. Gràcies a tothom per confiar en un projecte liderat per joves i per tots els aprenentatges!

 

Ens veiem aviat!

La teva opinió és molt important per a nosaltres

Si vas assistir com a públic al festival t’oferim l’oportunitat de compartir amb nosaltres la teva valoració després de l’experiència al Música Sense Fronteres 2021. Es tracta d’un formulari anònim on podeu explicar les vostres suggerències, opinions i observacions, per ajudar-nos a seguir aprenent de cara a futures edicions. Trobareu el formulari al següent enllaç, només seran uns minuts:

Moltes gràcies !

 

 

MOLTES GRÀCIES !

 

 

Fotos: Gerard Campderrós (@gerardcampderros)

Un cartell de luxe per a una edició especial

Amb el suport i la col·laboració de: