LINÀRIA

Vermut amb concert

27 DE JUNY

Terrasseta de l’Ateneu

Hora d’inici                          12:30 h

Obertura de portes          12:00 h

 

Preu entrada                      gratuït*

 

Linària és un nou grup de música indie/pop del Maresme format per cinc joves (Júlia, Xavi, Edna, Biel i Bruna) amb inquietuds musicals i artístiques i amb ganes de posar en marxa un projecte autogestionat. El projecte es presenta com un espai comú on poder compartir lletres, música i audiovisuals sense les pressions de crear-se una identitat personal, si no podent-ne crear una de compartida entre els cinc membres del grup.

 

Tenen dos senzills a l’Spotify, sincera i juliol (sorra), que van sortir a finals del 2020. Creixen amb la influència de l’indie català i creen sobretot a partir de referents com Pau Vallvé, Maria Coma, Núria Graham, El Petit de Ca l’Eril i Manel, tot i que també a partir d’altres cantautors i bandes internacionals com Alice Phoebe Lou, The Strokes i Kevin Morby. Tot i tenir una base musical semblant, les temàtiques i els estils de les cançons varien perquè componen tots i hi posen el seu toc personal.

* Els vermuts són gratuïts, però cal reservar entrada. (En cas que degut a les restriccions no es pugui oferir servei de barra i menjar, els vermuts tindran un preu de 2€, que s’abonaran el mateix dia del festival a l’accés).