P.A.U. PAISATGES ALS ULLS

Companyia. LA FAM DE LA FERA

26 DE JUNY

Jardins de l’Ateneu

Hora d’inici:                         10:30 h

Obertura de portes:          10:00 h

 

Preu entrada:                      8€  

 

P.A.U. Paisatges Als Ulls porta a l’escenari la història de tres persones migrades que han creuat el mar en pastera. La peça ens mostra aquesta realitat tantes vegades disfressada pels mecanismes del poder: Per què ho van fer? Què significa abandonar la teva terra per buscar una vida millor? A quin preu? És Europa realment la terra promesa? Qui eren abans de partir? Qui són ara? I qui volen arribar a ser?

 

 

El mar…

Tots venim d’un sol ventre on es van originar les primeres cèl·lules vives. És ancestral i de color blau: el mar. Avui el mar, que hauria de ser l’inici de la vida, és mort i segrest. P.A.U. Paisatges Als Ulls parteix de la premissa que l’estat del mar reflecteix l’estat de l’ànima de la societat. Sobre l’escenari no hi ha actors, sinó persones que han creuat un mar buscant la llibertat. I és sobre l’escenari a on troben un lloc per connectar i verbalitzar experiències de vida que es poden sentir com a pròpies. A través de la seva història, posant el focus en la seva perillosa travessia pel mar viatjant en pastera, els protagonistes ens explicaran la seva història de vida: qui eren abans de deixar el seu país d’origen, qui són ara i qui volen arribar a ser.

 

Un espectacle de Teatre Necessari que busca ser un pont de comunicació i un lloc de trobada.

 

El teatre com a trinxera, el teatre com a espai de resistència davant d’un món atroç que cada vegada més recorda a temps passats i foscos.

 

FITXA ARTÍSTICA

 

Intèrprets: Dabo Malang/Lamine Bathily, Malamine Soly, Yacine Diop, Ariadna de Vilar i Josep Maria Barrufet
Música en directe i espai sonor: Josep Maria Barrufet
Idea original: Carolina Llacher
Dramatúrgia i direcció: Carolina Llacher i Martí Costa
Espai escènic: Laura Sanz
Il·luminació: Anna Espunya
Fotografia: Cesc Maymó, Adrià Losa i Maria Martín Marín
Un espectacle produït per: La Fam de la Fera i Eòlia I+D