El Música Sense Fronteres és un festival social solidari sense ànim de lucre. La recaptació de les entrades es destina a donar suport a altres projectes socials arreu del territori, que comparteixen els valors del nostre projecte i que desenvolupen la seva tasca en àmbits relacionats amb la Justícia Global, l’educació i els Drets Humans. 

 

En l’edició d’aquest any, la recaptació es destinarà a més d’una entitat local escollida per l’assemblea de persones que coordinen el projecte un cop finalitzada l’edició. Si vols formar part de l’assemblea posa’t en contacte i participa. El festival és un projecte obert a tothom que vulgui participar i totes les propostes i mirades són sempre benvingudes. 

 

D’altra banda, aquest any les restriccions per la situació sanitària encara ens fan estar pendents de si podrem oferir el servei de barra o no, que és una de les fonts d’autofinançament del festival. Per això, en cas que finalment no fos possible comptar amb aquesta part del finançament, una part de la recaptació de les entrades es destinaria al propi projecte del Música Sense Fronteres per garantir la seva viabilitat. En qualsevol dels casos, informarem de totes les decisions, doncs la transparència és un dels valors fonamentals que guia el nostre projecte.

Aquest any, degut a les restriccions derivades de la situació sanitària, cadascuna de les actuacions i activitats del festival s’ha de comprar de manera individual, per poder complir amb l’assignació prèvia de seient i evitar les algomeracions.

 

Això ens dificulta molt poder oferir la possibilitat de comprar un abonament general com en les edicions anteriors que doni accés lliure a tot el festival. Per això, aquest any oferim la possibilitat d’asistir a diverses activitats a través de descomptes per facilitar la compra de diverses entrades amb preus reduïts.

 

D’aquesta manera, en cas que vulguis assistir a més de dues actuacions, a la plataforma de distribució de les entrades podràs seleccionar totes les entrades que desitgis i un cop vagis a fer el pagament s’aplicarà un DESCOMPTE en funció del nombre de sessions a les que assisteixis.

 

 • Descompte 3 sessions: si esculls entre 3 i 4 espectacles s’aplicarà automàticament un 15% DE DESCOMPTE.
 • Descompte 5 sessions: si esculls 5 espectacles s’aplicarà automàticament un 20% DE DESCOMPTE.

Algunes de les actuacions dels concerts de la nit estan agrupades en una mateixa sessió per poder assistir-hi amb la mateixa entrada.

Degut a les restriccions i protocols que hem de seguir per garantir la seguretat al festival, aquest any no es podrà estar al recinte del festival entre les actuacions, per poder realitzar les tasques de neteja i desinfecció necessàries. 

 

En cas que tinguis entrades per més d’una actuació de manera consecutiva, hauràs de sortir i tornar a entrar al recinte, seguint els circuïts establerts per garantir les mesures de protecció.

 

*Algunes de les actuacions dels concerts de la nit estan agrupades en una mateixa sessió, de manera que amb la compra d’una entrada podràs assistir als dos concerts sense haver de sortir del recinte, doncs el públic serà el mateix per a les dues actuacions i no es barrejaran grups de públic diferents (evitant la necessitat de desinfectar l’espai entre actuacions).

D’acord amb la normativa vigent, i seguint les restriccions aprovades per a la contenció del virus de la COVID19, les mesures adoptades pel Música Sense Fronteres són les següents:

 • Ús obligatori de mascareta.
 • Els assistents han d’estar asseguts
 • Assignació prèvia de seient i reserva d’entrades. 
 • Reducció dels aforaments.
 • Circuits diferenciats d’entrada i sortida als recintes.
 • Distància de seguretat entre persones (exceptuant les que assisteixen com a grup bombolla).
 • Instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic al recinte.
 • L’obertura de portes es realitzarà amb antelació suficient per permetre un accés escalonat.
 • La sortida del públic, en la finalització de l’espectacle, ha de realitzar-se de forma esglaonada per zones, garantint la distància entre persones. 
 • La mobilitat interna prioritzarà els circuits en sentit únic per evitar els creuaments. Estaran senyalitzats convenientment i proporcionant una amplada suficient.
 • Es desinfectarà l’espai després de cada actuació. 
 • Tots els recintes del festival són a l’aire lliure, per mantenir les condicions de ventilació òptimes. 
ATENCIÓ: Pel que fa al servei de barra i menjar, dependrà de la normativa vigent en el moment de celebrar-se el festival. En cas que sigui possible oferir-lo, es seguiran totes les mesures de seguretat corresponents. 

Sí, al Música Sense Fronteres pot assisit-hi tothom que vulgui participarals diferents espais que oferim. 

 

Ara bé, les persones menors de 16 anys hauran d’anar acompanyades, i només podran accedir al recinte del festival amb el full d’autorització signat pel seu pare/mare/tutor legal. Podeu descarregar l’autorització fent click al següent enllaç.

Les entrades del festival es distribueixen únicament a través de la plataforma CODETICKETSPots accedir-hi a través de qualsevol dels accessos que es vinculen a través de la pàgina del festival.

 

És important adquirir les entrades únicament a través dels canals oficials per garantir la seva validesa els dies del festival. L’organització no es fa responsable de la compra d’entrades adquirides a través de canals alternatius.

Des del festival treballem per oferir el servei de barra i menjar. Degut a la situació sanitària, el serveis dependràn de les restriccions vigents en el moment de la celebració del festival. 

 

Així, en cas que sigui possible, sí oferirem servei de barra i menjar al festival.

No està permesa l’entrada de begudes de fora del recinte del festival. Únicament es podran adquirir en els espais habilitats en cadascun dels escenaris, d’acord amb les restriccions vigents en el moment de celebrar-se el festival. 

Tots els espais del festival estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Tot i així, per facilitar l’accés, en el cas de les actuacions programades a l’escenari dels jardins recomanem que us poseu en contacte amb l’organització del festival a través del correu musicasensefronteressb@gmail.com per informar-nos de quina de les actuacions assistireu per tal que algunes de les persones de l’equip d’hospitalitat del festival puguin estar esperant-vos a l’accés principal per acompanyar-vos fins a la vostra localitat.

Encara tens dubtes?

Posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari que trobaràs a l’apartat de contacte o envia’ns un correu a musicasensefronteressb@gmail.com i ens posarem en contacte per respondre les teves preguntes.