ROOTS MATILDE

Vermut amb concert

26 DE JUNY

Terrasseta de l’Ateneu

Hora d’inici:                         12:30 h

Obertura de portes:          12:00 h

 

Preu entrada:                      gratuït*

 

Roots Matilde som un col·lectiu de Barcelona organitzat amb molta estima per a totes les amants de la cultura popular, el respecte i el poder de canvi. Venim de diversos llocs d’arreu de tot el territori i ens hem ajuntat per crear una gran família unida pel reggae i la Cultura SoundSystem. Fa un temps vam agafar les eines i ens vam endinsar a construir els diferents altaveus que formen Roots Matilde SoundSystem, el qual estimem i compartirem a les diferents activitats que us anirem proposant. Al costat del SoundSystem i totes vosaltres, ballarem al so del reggae per a passar estones boniques i sentir-nos alliberades de tot prejudici.

 

Tenim com a objectius crear espais d’oci on totes ens sentim còmodes, incloses i puguem passar-ho bé rodejades de gent bonica. Malgrat que no està en les nostres mans tot el que passi a les activitats de Roots Matilde, ens esforçarem per a què els nostres espais siguin segurs. Per això no tolerarem cap actitud racista, masclista, xenòfoba o de qualsevol altre tipus que puguin fer sentir incomodades a les persones. Demanem per això que si tenim el gust de compartir el vostre temps a alguna de les nostres activitats eviteu aquests tipus d’actituds, i en cas de que alguna se senti incòmode, fer-nos-ho saber quan abans al col·lectiu per a poder gestionar-ho de la millor manera.

* Els vermuts són gratuïts, però cal reservar entrada. (En cas que degut a les restriccions no es pugui oferir servei de barra i menjar, els vermuts tindran un preu de 2€, que s’abonaran el mateix dia del festival a l’accés).